Werkende accu

De elektrische fiets is een ideaal vervoersmiddel. Om mee naar het werk te fietsen als je liever de auto laat staan. Of om mooie tochten mee te maken in je vrije tijd. In beide gevallen is het ontzettend belangrijk dat je een goed werkende accu hebt. Eentje die goed oplaadt en een grote actieradius heeft.

een fietsaccu die het nog beter doet

E-accureparatie repareert de accu van jouw e-bike als deze defect is, of reviseert deze . We verhogen de beschikbare ampères in de accu, waardoor deze krachtiger wordt. Als wij klaar zijn, heb je dus een accu die het nog beter doet!

We hebben veel ervaring met de accu’s van fietsen en kunnen daarom ook eerlijk advies geven. Als wij merken dat repareren of reviseren geen zin meer heeft, zullen we daar ook eerlijk over zijn. We geven ook advies over welke accu je het beste kunt kopen ter vervanging.

Haal meer uit je accu

E-bike

Geniet langer van je elektrische fiets met een accurevisie. Een revisie is een stuk goedkoper dan het vervangen van de accu!

Lees meer

E-step

Een step is ideaal voor op vakantie of voor de kinderen, maar de accu moet natuurlijk wel goed functioneren. Vergroot de actieradius van je step met een accurevisie.

Lees meer

E-scooter

Een elektrische scooter is goedkoper in het gebruik dan een scooter met benzinemotor. Wij laten je nog langer genieten van je aankoop!

Lees meer

Accu op maat

Jij levert het gewenste voltage, ampère en formaat aan, en wij zorgen ervoor dat we een accu bouwen die precies aan je wensen voldoet.

Lees meer