Werkende accu

De elektrische scooter wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo raar. Het is een veel duurzamere keuze dan een scooter die rijdt op benzine. Ook voor de portemonnee is een elektrische scooter een goede keuze. Je betaalt voor elektriciteit een stuk minder dan voor benzine. Ook lever je een bijdrage aan een gezond millieu.

een scooteraccu die het nog beter doet

Maar je wilt natuurlijk wel dat de accu van je scooter goed blijft functioneren. Anders heb je niks aan je duurzame vervoer naar je werk. De actieradius van scooters met uitneembare accu’s neemt na een aantal jaar steeds verder af. Maar je hoeft zo’n verouderde accu niet per se te vervangen!

E-accureparatie reviseert en repareert de accu van jouw scooter, zodat jij nog langer kunt genieten van je aankoop.

Haal meer uit je accu

E-bike

Geniet langer van je elektrische fiets met een accurevisie. Een revisie is een stuk goedkoper dan het vervangen van de accu!

Lees meer

E-step

Een step is ideaal voor op vakantie of voor de kinderen, maar de accu moet natuurlijk wel goed functioneren. Vergroot de actieradius van je step met een accurevisie.

Lees meer

E-scooter

Een elektrische scooter is goedkoper in het gebruik dan een scooter met benzinemotor. Wij laten je nog langer genieten van je aankoop!

Lees meer

Accu op maat

Jij levert het gewenste voltage, ampère en formaat aan, en wij zorgen ervoor dat we een accu bouwen die precies aan je wensen voldoet.

Lees meer