Werkwijze

Wij streven naar 100% tevreden klanten.
Om dit te waarborgen gaan wij voor kwaliteit en degelijkheid.

Door accucellen te gebruiken uit het hoogste segment en deze deskundig en met uiterste zorg te installeren kunnen wij u hiervan garanderen.

Na ons deskundige diagnose wordt u op de hoogte gebracht over de noodzakelijke reparatie/revisie met de daarbij behorende kosten. Dit wpordt middels een uitdraai van het testraport onderbouwd.

Na uw akkoord zullen wij de reparatie/revisie voor u uitvoeren
Wij streven hierbij om uw accu binnen 10 werkdagen af te leveren mits dit toelaatbaar is.

Met de bijgeleverde uitdraai kunt u zien tot welke waardes uw accu is gereviseerd

U heeft 2 jaar volledige garantie op de uitgevoerde reparatie/revisie.

Centrale afleverpunten

Wij werken samen met fietsenwinkels in je buurt.  Je kunt jouw accu eenvoudig bij een van deze erkend fietsenwinkels inleverenen. Wij halen de accu daar dan op. Wil je de accu liever direct bij ons afleveren? Dat kan ook! Deze dienst kunnen wij je aanbieden voor een bedrag van €30,-. In deze prijs is het ophalen en afleveren inbegrepen.

Woon je vanuit Oss gerekend maximaal in een straal van 40km, dan kunnen wij je deze service aanbieden. (Den Bosch, Nijmegen, Zaltbommel is hierin inbegrepen).

Na 10 werkdagen weer een werkende accu

Als wij jouw accu binnenkrijgen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Jij legt uit wat het probleem precies is, zodat wij weten wat er moet gebeuren. Als voor ons duidelijk is, wat er aan de hand is met je accu, stellen we een offerte voor je op.

Als je akkoord gaat met de offerte, beginnen we met het repareren of reviseren van je accu. Wij zorgen dat je binnen 10 dagen weer gebruik kunt maken van de accu! 

Heb jij een accu van een fiets, scooter of step die niet meer goed werkt? Wij helpen je graag!