Werkende accu

De elektrische step is een leuk alternatief voor de fiets, zeker in de binnenstad. Op vakantie zijn het hele handige dingen, waarmee je eenvoudig door de stad kunt rijden. Maar als je zo’n step meeneemt op vakantie, wil je er wel de hele dag mee kunnen rijden!

een stepaccu die het nog beter doet

E-accureparatie zorgt ervoor dat de accu van jouw elektrische step weer naar behoren werkt. Dat kan in de vorm van een reparatie of revisie, afhankelijk van de problemen met de accu. Het is vaak niet nodig om een nieuwe accu aan te schaffen. Dat scheelt veel geld, want accu’s zijn duur in aanschaf.

Haal meer uit je accu

E-bike

Geniet langer van je elektrische fiets met een accurevisie. Een revisie is een stuk goedkoper dan het vervangen van de accu!

Lees meer

E-step

Een step is ideaal voor op vakantie of voor de kinderen, maar de accu moet natuurlijk wel goed functioneren. Vergroot de actieradius van je step met een accurevisie.

Lees meer

E-scooter

Een elektrische scooter is goedkoper in het gebruik dan een scooter met benzinemotor. Wij laten je nog langer genieten van je aankoop!

Lees meer

Accu op maat

Jij levert het gewenste voltage, ampère en formaat aan, en wij zorgen ervoor dat we een accu bouwen die precies aan je wensen voldoet.

Lees meer