Verstuurproces

STAP 1.

Heb je interesse in een fietsaccu revisie waardoor je elektrische fietsaccu beter zal presteren?

Vul dan onze aanmeldformulier in of bel ons op telefoonnummer +31 6 28 30 00 21

Stap 2.

Na het invullen van onze aanmeldformulier zullen wij je binnen 24 uur een verzendlabel opsturen.

Stap 3.

Zodra je label van ons hebt ontvangen, is het tijd om de accu en oplader met eventueel de bijbehorende sleutel goed in te pakken. Zodat je elektrische fietsaccu niet beschadigd raakt tijdens de transport. Plak boven op de doos de verzendlabel die je van ons hebt ontvangen. Je kan uiteraard ook je fietsaccu bij ons op locatie af komen geven.

Stap 4.

Wij zullen na ontvangst nemen van je verzonden pakket je op de hoogte houden per e-mail. Na een vooronderzoek van de fietsaccu en oplader voor een revisie, zullen wij je per e-mail of telefonisch contacteren over de mogelijkheden van de revisie. Als wij tijdens ons vooronderzoek detecteren dat het niet mogelijk of verstandig is om je fietsaccu te reviseren, zullen wij alleen een vooronderzoek koste verrekenen van 30 euro en versturen wij je onderdelen weer naar je terug.

Stap 5.

Zodra je akkoord geeft aan ons voor het reviseren van je fietsaccu, zullen wij na betaling met hoogste segment en deskundigheid de cellen van je fietsaccu reviseren.

Stap 6.

Voordat wij je gereviseerde accu terugsturen ondergaat deze een grondige test. Uit deze test ontstaat er een testrapport van je gereviseerde fietsaccu. Deze zullen wij met de geleverde onderdelen naar je terugsturen en ontvang je per e-mail een Track & Trace code van je retourpakket.